top of page
72531_orig.jpg

Premium

Virtual Tour

De Premium virtual tour is een virtuele rondleiding in verbluffende kwaliteit, Met mínstens 5 panoramische beelden in HDR kwaliteit is de Premium tour  een koploper binnen z'n segment. Door z'n diverse upgrades en onbeperkte mogelijkheden is de 360° tour volledig aanpasbaar aan uw huisstijl, makkelijk te integreren in uw website of social media account. 

425068_orig.jpg

Virtual

Tour City

​Een virtual tour City is een virtuele rondleiding met panoramische beelden in verbluffende HDR kwaliteit. Deze 360° virtuele rondleiding wordt niet enkel gelinkt aan Google, wat betere zoekresultaten oplevert, maar kan ook vlekkeloos geïntegreerd worden in uw bestaande website en gedeeld worden via social media als facebook, linkedin, twitter, ...

 

4923642_orig.jpg

Google Streetview Business

​Een Google Business view is de standaard virtuele tour die wij u als Google Trusted fotograaf kunnen aanbieden. De Google Business view (Streetview) wordt rechtstreeks gelinkt aan Google, via oa. Google Maps met de functie binnenkijken, uw Google + account of Google Places. De aanwezigheid van uw onderneming in de zoekresultaten wordt hierdoor extra versterkt.  

bottom of page